Kyckling med risnudlar och massa grönsaker. Lättlagad och riktigt gott asiatisk kycklingrätt, med lite hetta och mycket smak.
Det blir ganska mycket mat så perfekt när du ska bjuda många och njut tillsammans.
Tips: Förbered i förväg dina grönsaker. Tina kycklingen i tid, för att inte släppa vätska när du steker den.
-Skulle du inte gilla några grönsaker som är med i receptet, ersätt med dem grönsaker du vill ha det blir fortfarande lika gott.
1.Börja med att hacka, strimla och skär till stavar alla grönsaker och lägg dem åt sida.
3. Krydda kycklingen med salt, curry och chilipulver. Bryn den strimlade kycklingfiléer i en riktigt hett stekpanna på båda sidor. Lägg sedan åt sidan.
3. Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Lägg i alla grönsakerna och fräs hastigt några minuter. Salta med flingsalt och lägg dem åt sidan.4. Skiva champinjoner och fräs dem i lite olja. Dem ska bara få färg.
5. Sås/marinad: Blanda alla ingredienser till marinaden i en stor skål.
6. Risnudlar: Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i nudlarna och stäng av platta. Låt stå under lock i 3 minuter. Häll av vattnet och tillsätt sesamolja eller matolja så att de inte klibbar ihop.
7. Ta fram en stor serveringsskål och blanda allt, slutligen såsen.