Yoghurt- pannacotta med hallon

JUNI 20, 2019

Yoghurt- pannacotta med hallon

6 port

60 min

INGREDIENSER

  • 1 påse vegegel eller 2 st gelatinblad
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk flytande honung
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1,5 dl grekisk yoghurt

Hallonsås

  • Ca 3 dl frysta hallon
  • 2 msk florsocker
  • 2 msk citron saft

GÖR SÅ HÄR

1. Blanda ihop alla ingredienser förutom yoghurt i en kastrull. Koka upp under omrörning. Låt svalna ca 5 minuter och blanda ner grekisk yoghurt.

2. Häll upp i portionsglas och ställ in i kyl 3-4 timmar.

3. Hallonsås: koka ihop hallonen med florsocker och citron saft i en kastrull någon minut. Sila av kärnorna och låt hallonsåsen svalna.

4. Toppa pannacottan med hallonsåsen, och färska hallon, citronmeliss innan servering.

ANNONS:​

Recept som kommer få dig lyckas i köket.