Edit Template

11 mars 2024

Dadelpraliner

 

Dadlar med fyllda med jordnötssmör och doppade i choklad. Söta dadlar, salt jordnötssmör och mörk choklad, perfekt att ha i kylen när sötsuget slår till.

Dadelpraliner

30 st

15 min

INGREDIENSER

  • 30 dadlar ( ICAs eko)
  • 1 dl jordnötssmör med crunch ( ICAs )
  • 200 g mörk choklad (ICAs)
  • 1/2 tsk kokosolja eller 1 tsk olja ( ICAs kokosolja)

Toppig:

  • Mandlar ( ICAs)
  • Pistaschnötter
  • Torkade jordgubbar

GÖR SÅ HÄR

 

    1. Skär ett snitt i dadeln och plocka ur kärnan.
    2. Fyll varje dadel med 1 tesked jordnötssmör och stäng ihop dadeln. Ställ i frysen 5-10 minuter.
    3. Bryt chokladen i mindre bitar och smält den över ett vattenbad eller micro.
    4. Doppa dadlarna i den smälta chokladen och strö lite valfri topping över. Lägg dadlarna på ett fat med bakplåtspapper. Förvara sedan i kylskåpet.

ANNONS:

Edit Template

Du kanske också gillar

Krämig pasta med kyckling spenat & soltorkade tomater.
Basilika och vitlökskyckling
Panerad kycklingfilé
Stekt ris med kyckling
fylld-kicklingfille
kycklingwok zofias kök
Fylld kycklingfilée
Tandoori kycklingspett
pasta alfredo med pankopanerad kyckling.
Krämig kyckling- och potatisgratäng med soltorkade tomater, champinjoner och zucchini.
Krämig pasta med kyckling & champinjoner
Chicken cashew
ugnsbakad ris med kyckling
Kycklingspett
Kinesisk Kycklingwok Zofia Kök
KFC Fried Chicken
marry me chicken
Cornflakespanerad kyckling burgare med min absolut favorit kålsallad!
Saftigt kycklinglårfiléer
Kyckling i dragonsås
Krämig Kycklinggryta med curry
GRILLAD KYCKLING SOM I AFFÄREN
Indiskt ris -Zofias kök
Wallenbergare
kycklingfilé med pumpapuré & ugnsrostade rotfrukter
Krämig kycklingpasta med sparris Krämig kycklingpasta med sparris Krämig kycklingpasta med sparris
Spenat & ostfylld kycklingfiléer i tomatsås
kycklingfilé med honung & vitlök
Ostfyllda Zucchinirullar i tomatsås
Kycklingfilé i jordnötssås Zofias kök
Saftig kycklinglårfilé i ugen
​​Spicy nudlar med köttfärs

Recept som kommer få dig lyckas i köket.