Pensla formen med smör och bröa med ströbröd ( säg till att formen penslas ordentligt med smör).
Smält smör i en kastrull. Låt smöret småputtra under vispning tills det har en gyllenbrun färg och nötig doft. Dra bort från värme och låt svalna.
Vispa upp ägg med strösocker och farinsocker, fluffigt ca 5-7 minuter.
Blanda alla torra ingredienser i en annan bunke. Rör ner de torra ingredienserna i smeten lite åt gången.Tillsätt yoghurt, lingon och smör och vänd försiktigt till en klumpfri smeten.
Häll smeten i en form och grädda i mitten av ugnen i ca 35-40 minuter.
Låt kakan svalna i formen ca 5 minuter innan du vänder den upp och ner på ett fat.
Glasyren: Rör ihop färskost, florsocker och citronjuice tills du har en jämn glasyr ( späda ut med mer vätska om det skulle kännas för tjockt). Ringla sedan över glasyren på kakan när det har svalnat helt och hållet.