Vit choklad- cheesecake med granatäppelsirap marinerade jordgubbar & hallon.
Granatäppelsirap ger en härlig syra i den söta vita chokladen det passar verkligen så bra ihop.
Marinerare jordgubbar/ hallon
Dekorera:
1. Haka chokladen och smält den i ett vattenbad eller mikro och låt svalna. Vispa ihop färskost och vispgrädde till en krämig och fluffig konsistens, tillsätt den smälta chokladen och fortsätt att vispa. Vänd ner florsocker, vaniljsocker och vispa lite till.
2 .Lägg kexen i en fryspåse och smula sönder med händer tills allt blir till smulor.
3. Skölj och dela jordgubbar, hallon i mindre bitar och lägg dem i ett skål. Blanda sedan i granatäpplesirap.
4. Varva kaksmulor, cheesecake-smeten och dem marinerade jordgubbar, hallon i varje glas. Ställ sedan i kylen i ca 45 min. innan servering. Garnera med jordgubbar och citronmeliss.